Gratis bezorging bij bestelling boven 1000,-

Bamboe panelen

Bamboe panelen

Bamboe panelen zijn een milieuvriendelijke en stijlvolle optie voor het afscheiden van je tuin of buitenruimte. Deze duurzame panelen zijn gemaakt van 100% natuurlijk bamboe en bieden niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ook privacy en bescherming. Bovendien zijn bamboe panelen stevig en duurzaam, waardoor ze jarenlang mee kunnen gaan. Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en stijlvolle oplossing voor het afscheiden van je tuin, dan zijn bamboe panelen een geweldige oplossing.

Een bamboe schutting van Bamboe Bali Outlet

Wanneer je kiest voor een bamboe schutting van Bamboe Bali Outlet, dan kies je voor kwaliteit. Onze bamboe panelen worden direct uit onze werkplaatsen in Indonesië geïmporteerd en zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit. Daarnaast hanteren wij een levering tussen de 3 en 7 dagen en bieden wij je een eerlijke prijs. Het is onze passie om mensen te inspireren, adviseren en te ondersteunen bij het realiseren van hun droomproject met bamboe. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan de particulier.

Bamboe panelen

Zwarte bamboe schutting

Past een zwarte bamboe schutting beter in je tuin dan een naturel kleur schutting? Deze hebben wij ook in verschillende varianten in ons assortiment zitten. Zo kun je kiezen uit een volledig ronde zwarte bamboe schutting of halfrond, afgewerkt met of zonder touw. Halfronde bamboe panelen zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken wanneer je het bamboescherm tegen een andere schutting aan plaatst. Doordat bamboe een natuurproduct is, kan iedere bamboe stok verschillen in vorm en kleur. Dat maakt bamboe panelen dan ook zo uniek en ontstaat er een mooie natuurlijke sfeer in je tuin. Bekijk eens ons assortiment zwarte bamboe schermen, ze komen in de afmetingen 90×180 cm, 90×200 cm en 90×220 cm.

Dikke bamboe schutting

Wij verkopen alleen dikke bamboe schuttingen, dus geen bamboe matten op rol. Onze bamboe panelen hebben een dikte tussen 6 en 9 centimeter en zijn te verkrijgen in de afmetingen 90×180 cm, 90×200 cm en 90×220 cm. De bamboe panelen zijn, in tegenstelling tot bamboe matten, beter bestand tegen weersinvloeden en ze zijn ontzettend sterk en duurzaam. Je kunt dus jarenlang genieten van die prachtig, warme bamboe tuinafscheiding.

Zijn bamboe panelen duurzaam?

Bamboe panelen zorgen voor een natuurlijke uitstraling met een lange levensduur. Bamboe is erg duurzaam, dus jouw nieuwe schutting blijft jarenlang staan. Als de bamboe wordt gekapt in Indonesië, worden ze eerst in water gekookt en onder hoge druk op elkaar verlijmd, kruislings. Dit maakt de bamboe panelen erg sterk en voorkomt het kromtrekken. Na een aantal maanden kan er vanuit diezelfde bamboe plant alweer geoogst worden, omdat bamboe weer snel aangroeit. Sommige bamboesoorten groeien zelfs tot wel 45 cm per dag.

0
0
Winkelmandje
Verzendkosten berekenen