Gratis bezorging bij bestelling boven 1000,-

Montage & onderhoud

Als u de Bamboe tuinscherm panelen zelf gaat plaatsen vergeet dan niet eerst voor te boren. Dit voorkomt scheuren. Plaats de panelen niet direct op de grond dan blijft er water tegen staan. Beter is het om ze een paar cm van de grond af te hangen om zo min mogelijk spatwater op te vangen. Dit verlengt de levensduur van uw bamboe zodat u er langer van kunt genieten.

U kunt de bamboe tuinschermen makkelijk zelf opmaat zagen met een scherpe handzaag. Zaag de dwarsligger op de juiste maat voorzichtig af, denk hierbij er wel aan dat u de laatste bamboe stok weer vast kunt knopen. Zo kunt u ook de hoogte van uw bamboe tuinscherm op de gewenste maat zagen.

Heeft u hier geen gereedschap voor of geen tijd. Dan is dat natuurlijk geen probleem tegen een kleine meerprijs zagen wij graag uw bamboe schutting schermen op de juiste maat. Let op: op maat gezaagde bamboe kan niet retour genomen worden.

Bamboe tuinscherm panelen zijn natuurproducten. Die na loop van tijd zullen gaan verweren, dit is normaal met natuurproducten die buiten staan. U kunt ze in de lente als het zonnetje weer begint te schijnen gewoon schoon maken. Het gehele natuurlijk proces heeft geen invloed op de levensduur van uw bamboe tuinschutting panelen.

Wist u dat?

bamboe één van de snelst groeiende planten is en dat elk deel van de plant gebruikt kan worden? De jonge scheuten worden gewoonlijk gegeten als heerlijke groenten in Zuidoost-Azië, de volwassen stam wordt gebruikt om meubels te maken, om kleding van bamboevezels te maken en zelfs gebruikt in de bouw. De bladeren worden gebruikt voor natuurlijke voedselverpakkingen en thee en er zijn nog veel meer dingen die bamboe tot een van de meest milieuvriendelijke materialen op aarde maken. Het duurt slechts 5 maanden voor de bamboeplant om volwassen te worden en te oogsten.

0
0
Winkelmandje
Verzendkosten berekenen