Gratis bezorging bij bestelling boven 1000,-

Bamboe schutting

Bamboe schutting

Met een bamboe schutting van BamboeBaliOutlet.nl zorg je ervoor dat jouw tuin een warme en exotische uitstraling krijgt. Deze schutting van bamboe is daarnaast ook erg duurzaam en kan dan ook jaren mee! Wil je eens wat anders dan de standaard schutting en zoek je meer sfeer in je tuin, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bamboe schuttingen in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen, direct geïmporteerd uit Bali.

Waarom een bamboescherm als tuinafscheiding?

Een bamboescherm is ontzettend sterk en erg duurzaam. Vooral in deze tijd is duurzaamheid een belangrijk aspect binnen alles wat we doen. Dan zit je met bamboe schuttingen helemaal goed. Nadat de bamboe wordt geoogst, worden ze in water gekookt en onder hoge druk op elkaar gelijmd. Dit wordt in meerdere lagen kruislings aangebracht, waardoor bamboeschermen beter bestand zijn tegen kromtrekken. Na het oogsten groeit de bamboe ook weer snel aan. De groeisnelheid van een reuzebamboe kan wel tot 45 cm per dag bedragen. Dus wanneer je kiest voor een bamboescherm in je tuin, ben je verzekerd van een mooie duurzame oplossing die ook nog eens een prachtig warme uitstraling geeft.

Bamboe schutting

Een bamboe schutting van BamboeBaliOutlet.nl

Een bamboe schutting koop je eenvoudig online en tegen de beste prijs bij BamboeBaliOutlet.nl. Wij produceren en importeren rechtstreeks uit onze werkplaatsen in Indonesië en verkopen zowel aan particulieren als bedrijven. Onze producten zijn 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Wanneer je bij ons een bamboe schutting koopt, garanderen wij je de beste kwaliteit, een snelle levering binnen 3-7 dagen, rechtstreekse import en een eerlijke prijs. Onze passie is dan ook om mensen te inspireren, adviseren en vooral te helpen om hun droomprojecten met bamboe te realiseren.

Een bamboe schutting van 200 cm hoog

Ben je op zoek naar een bamboe schutting van 200 cm hoog? Dit is een standaard hoogte in ons assortiment. Of je nu een zwarte bamboe schutting zoekt, een bamboe schutting naturel of een bamboe schutting halfrond, we leveren ze allemaal ook in 200 cm hoog. De breedte van al onze bamboeschermen zijn 90 cm. Liever een bamboe schutting van 180 cm hoog? Dat kan natuurlijk ook. Het is zelfs mogelijk om een bamboe schutting van 220 cm hoog te bestellen. Dus keuze genoeg!

Zelf bamboe panelen plaatsen?

Gaat u zelf een bamboe panelen plaatsen, vergeet dan niet om eerst voor te boren. Zo voorkom je scheuren. Plaats het bamboescherm ook niet direct op de grond, omdat er anders water tegenaan blijft staan. Het is daarom beter om ze een paar cm van de grond te hangen om zo min mogelijk spatwater op te vangen. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de bamboe schutting wordt verlengt en je er zo nog langer van kunt genieten. Bekijk onze ‘montage en onderhoud’ pagina voor meer tips om zelf een bamboe schutting te plaatsen. Wil je de bamboe alvast op maat gezaagd hebben, dit kunnen wij tegen een kleine meerprijs ook voor je doen. Let wel op, op maat gezaagde bamboe schuttingen kunnen niet retour genomen worden.

0
0
Winkelmandje
Verzendkosten berekenen