Gratis bezorging bij bestelling boven 1000,-

Bamboe tuinafscheiding

Bamboe tuinafscheiding

Een bamboe tuinafscheiding is steeds populairder aan het worden, en dat is niet zonder reden. Bamboe is namelijk een sterk en duurzaam materiaal, dat bovendien ook nog eens milieuvriendelijk is. Met een bamboe tuinafscheiding kun je op een natuurlijke manier je tuin afscheiden van je buren, zonder dat je daarbij in hoeft te leveren op stijl en uitstraling. Bekijk daarom eens ons assortiment bamboe schuttingen.

Waarom een bamboe tuinafscheiding?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een bamboe tuinafscheiding. Zo is bamboe bijvoorbeeld sterk en duurzaam, en kan het gemakkelijk tegen een stootje. Dit betekent dat je er jarenlang plezier van kunt hebben, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je bamboe schutting snel zal vervallen. Bamboe is bovendien ook nog eens ontzettend licht, wat het ook nog eens makkelijk maakt om te vervoeren en te plaatsen.

Bamboe tuinafscheiding

Een milieuvriendelijke tuinafscheiding

Bamboe is een milieuvriendelijk materiaal. Het groeit namelijk snel en kan gemakkelijk worden geoogst, zonder dat daarbij de grond hoeft te worden aangeboord. Dit betekent dat bamboe tuinafscheidingen een goed alternatief zijn voor houten tuinafscheidingen, die vaak gemaakt zijn van bedreigde bomensoorten. Bovendien is bamboe ook nog eens biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het na afloop van zijn levensduur gemakkelijk kan worden verwerkt tot compost of andere nuttige producten. Een bamboescherm is dus niet alleen sterk en duurzaam, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Bamboe Bali Outlet

Bamboe panelen koop je makkelijk online en tegen een eerlijke prijs bij BamboeBaliOutlet.nl. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in hoogwaardig bamboe en produceren en importeren rechtstreeks uit onze werkplaatsen in Indonesië. We verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven. Onze producten zijn 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Wanneer je bij ons een bamboe tuinafscheiding koopt, garanderen wij je de hoogste kwaliteit bamboe, een levering tussen 3 en 7 dagen, directe import en een eerlijke prijs. Het is onze passie om mensen te inspireren en te helpen om hun droomprojecten met bamboe waar te maken.

Bamboe tuinafscheiding plaatsen

Gaat u zelf een bamboe tuinafscheiding plaatsen, houdt er dan rekening mee dat je eerst voorboort. Zo worden scheuren voorkomen. Plaats de dikke bamboe schutting niet direct op de grond, omdat er anders water tegenaan blijft staan en deze sneller zal rotten en verkleuren. Het is daarom beter om ze een paar cm van de grond te hangen. Dit zorgt voor een langere levensduur van de bamboe tuinafscheiding en je kunt er zo nog langer van genieten. Wil je de bamboe op maat gezaagd hebben, dat kan! Tegen een kleine meerprijs kunnen wij dit ook voor je doen. Houdt er wel rekening mee dat op maat gezaagde bamboe schuttingen niet retour worden genomen.

0
0
Winkelmandje
Verzendkosten berekenen