Gratis bezorging bij bestelling boven 1000,-

Bamboescherm

Bamboescherm

Ben je op zoek naar een bamboescherm voor in je tuin, bekijk dan eens ons aanbod bamboe schuttingen. Van donkere tot lichte kleuren en van rechte tot halfronde schermen. Onze bamboe schuttingen worden rechtstreeks uit Indonesië geïmporteerd, zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit en we hanteren een eerlijke prijs. Bestel jouw ideale schutting eenvoudig online bij BamboeBaliOutlet.nl en ontvang ze al binnen 3 tot 7 dagen. Hulp en/of advies nodig? Laat het ons weten, wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste bamboescherm voor in je tuin.

Bamboeschermen, een duurzame oplossing

Wanneer je kiest voor bamboeschermen in je tuin, kies je meteen voor een duurzame oplossing. Een bamboescherm is van erg sterk materiaal en gaat dan ook jarenlang mee. Na de oogst van de bamboe, worden ze in water gekookt en onder hoge druk kruislings op elkaar gelijmd. Hierdoor trekken de bamboeschermen niet krom. Daarnaast groeit bamboe na de oogst ontzettend snel weer aan en kunnen deze binnen enkele jaren weer opnieuw geoogst worden. Bij een houten schutting is dit niet het geval, na de kap van de bomen groeien deze niet meer aan. Daarom is een bamboescherm dus ook een milieubewuste keuze!

Bamboescherm

Een bamboe tuinscherm voor een warme exotische uitstraling

Naast het feit dat een bamboe tuinscherm ontzettend duurzaam is, geeft het jouw tuin ook nog eens een warme exotische uitstraling. Het scherm is mooi afgewerkt en behoudt die natuurlijke uitstraling. Het blijft immers een natuurproduct. Dit betekent dus ook dat de bamboe kan verschillen in kleur, vorm en diameter. Dat is nu net dat unieke aan deze dikke bamboe schutting. Meer weten? Laat het ons vooral weten, wij vertellen je hier graag meer over.

Onderhoud van bamboe panelen

Het onderhoud van bamboe panelen hoeft niet veel tijd en werk te kosten. Na verloop van tijd kunnen de bamboe panelen vergrijzen, dit heeft te maken door de verschillende weersinvloeden en doordat dit een natuurproduct is. Ondanks dat, behoudt het wel zijn stevigheid. Wij raden altijd aan bij het plaatsen van een bamboescherm, om deze een paar cm boven de grond te hangen, zodat ze zo min mogelijk spatwater opvangen. Hiermee wordt de levensduur van de bamboe panelen verlengt.

Een zwarte bamboe schutting

Liever een zwarte bamboe schutting in plaats van een naturel kleur? Dat kan! Bij Bamboe Bali Outlet hebben we ook enkele donkere bamboe schuttingen. Hier kun je kiezen uit een rechte of halfronde zwarte bamboe schutting, met of zonder afwerking van touw. Net als de naturel kleur schuttingen, komen de zwarte bamboe schuttingen ook in verschillende hoogten. 90×180 cm, 90×200 cm en 90×220 cm.

0
0
Winkelmandje
Verzendkosten berekenen