Gratis bezorging bij bestelling boven 1000,-

Dikke bamboe schutting

Dikke bamboe schutting

Bij Bamboe Bali Outlet verkopen vind je alleen dikke bamboe schuttingen. We verkopen dus geen bamboe matten op rol, maar bamboe schuttingen met een dikte tussen 6 en 9 centimeter. De afmetingen waarin de dikke bamboe schutting komt is 90×180 cm, 90×200 cm en 90×220 cm. In tegenstelling tot bamboe matten, zijn dikke bamboe schuttingen beter bestand tegen de weersinvloeden en zijn ze ontzettend sterk en duurzaam. Je kunt dus jarenlang genieten van die prachtige tuin met Oosters tintje.

Het assortiment dikke bamboe schuttingen

Het assortiment bamboe schuttingen bij BamboeBaliOutlet.nl bestaat uit enkele varianten. De kleur kan zowel donker als naturel. Daarbij kun je ook kiezen uit volledig ronde bamboe of toch halfrond. Wanneer je bijvoorbeeld de bamboe schutting tegen een andere schutting aan plaatst, zou je ook kunnen kiezen voor een halfronde bamboe. Daarnaast bieden wij nog de variant aan met of zonder touw. Dat is natuurlijk net wat jij mooi vindt. Heb je graag advies bij het kiezen van een dikke bamboe schutting, laat het ons vooral weten. Wij helpen graag!

Het onderhoud van een bamboescherm

Om optimaal te kunnen blijven genieten van je bamboescherm, adviseren wij je om deze minimaal 1x per jaar te reinigen en te onderhouden met speciale bamboe olie. Ook al worden de bamboe tuinschermen vooraf bewerkt zodat het niet verkleurt, is het altijd aan te raden om dit af en toe goed te onderhouden. Het is en blijft een natuurproduct. Ook hierin adviseren wij je graag.

Dikke bamboe schutting

Een bamboe tuinafscheiding

Met een bamboe tuinafscheiding geef jij je tuin een warme en exotische uitstraling. Een dikke bamboe schutting is daarnaast erg sterk en ook nog eens enorm duurzaam. Je kunt dus jarenlang genieten van jouw prachtige bamboe tuinafscheiding. Bamboe wordt nadat ze worden geoogst, in water gekookt en onder hoge druk op elkaar verlijmd om kromtrekken tegen te gaan. Daarnaast groeit bamboe weer snel aan en kan er na een aantal maanden weer geoogst worden. Het kiezen voor een bamboe tuinafscheiding is dan ook direct een milieubewuste keuze.

Een dikke bamboe schutting van Bamboe Bali Outlet

Een dikke bamboe schutting koop je eenvoudig in onze online shop en tegen de beste prijs. Wij produceren en importeren rechtstreeks uit Indonesië en verkopen zowel aan bedrijven als particulier. Onze producten zijn 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Wanneer je bij ons een dikke bamboe schutting koopt, garanderen wij je de hoogste kwaliteit, een levering binnen 3 tot 7 dagen en een eerlijke prijs. Onze passie is dan ook om mensen te inspireren, adviseren en vooral te helpen en ondersteunen om hun droomprojecten met bamboe panelen te realiseren. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

0
0
Winkelmandje
Verzendkosten berekenen