Gratis bezorging bij bestelling boven 1000,-

Zwarte bamboe schutting

Zwarte bamboe schutting

Je tuin met een natuurlijke look afschermen voor privacy of wind kan onder andere met een zwarte bamboe schutting. Onze zwarte bamboe schuttingen komen in verschillende varianten. Denk hierbij aan een donkere schutting met ronde bamboe of halfronde, met of zonder touw. Doordat bamboe schuttingen is echt natuurproduct is, kan iedere bamboe verschillen in vorm en kleur. Dat maakt deze schutting zo uniek en wordt er een echte natuurlijke sfeer gecreeërd in je tuin.

Het zelf plaatsen van een bamboe schutting

Wij adviseren altijd bij het plaatsen van een bamboe schutting om deze enkele centimeters boven de grond te bevestigen. Zo voorkom je dat opspattend water tegen de schutting aan komt en doordat de bamboe schutting niet in contact staat met de grond, zal de levensduur verlengt worden. Zorg ervoor dat je bij het plaatsen van de zwarte bamboe schutting eerst voorboort, om scheuren te voorkomen.

Zwarte bamboe schutting

Een zwarte bamboe schutting op maat zagen

Wil je de zwarte bamboe schutting zelf op maat zagen voordat je ze plaatst? Zorg ervoor dat je een scherpe handzaag gebruikt. Zaag de dwarsligger op de juiste maat af, maar houdt er wel rekening mee dat je de laatste bamboe stok weer vast moet knopen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook de bamboe schuttingen voor je op maat zagen. Let wel, op maat gezaagde bamboe schuttingen kunnen niet retour worden gestuurd. Natuurlijk kun je de zwarte bamboe ook in de hoogte afzagen, mocht dat gewenst zijn. Onze bamboe schuttingen komen in 3 hoogtes, 90×180, 90×200 en 90×220.

Waarom bamboe tuinschermen?

Wanneer je kiest voor bamboe tuinschermen, dan kies je voor een natuurlijke uitstraling met een lange levensduur. Bamboe is ontzettend duurzaam, dus je kunt extra lang genieten van die prachtige tuin met Oosters tintje. Nadat de bamboe wordt gekapt, worden deze in water gekookt en onder hoge druk, kruislings op elkaar verlijmd. Dit maakt de bamboe tuinschermen erg sterk en voorkomt het kromtrekken. Een aantal maanden later kan er vanuit diezelfde bamboe plant weer geoogst worden, zo snel groeit bamboe namelijk. Dus een bamboescherm is ook nog eens een milieubewuste keuze.

Een zwarte bamboe schutting van Bamboe Bali Outlet

Een zwarte bamboe schutting koop je eenvoudig online en tegen een eerlijke prijs bij BamboeBaliOutlet.nl. Wij produceren en importeren rechtstreeks uit onze werkplaatsen in Indonesië. Onze bamboe panelen zijn 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. Wanneer je bij ons een zwarte bamboe schutting koopt, garanderen wij de beste kwaliteit, een snelle levering tussen 3-7 dagen, rechtstreekse import en een eerlijke prijs. Onze passie is om mensen te inspireren, adviseren en vooral te helpen om hun droomprojecten met bamboe te realiseren.

0
0
Winkelmandje
Verzendkosten berekenen